Hulp bij relatieproblemen?

Hulp bij relatieproblemen?

Contact opnemen

Good Spirit heeft een uniek, eigen concept in het organiseren van

relatiecoaching weekend
(3 dagen)
relatiecoaching met 2 relatiecoaches man/vrouw
Alleen bestemd voor jullie twee!

Hulp nodig bij relatieproblemen?
Good-Spirit helpt u bij het herkennen en oplossen van relatieproblemen. In je relatie kom je er meestal erachter wie je werkelijk echt bent. Is jouw partner niet meer het allerbelangrijkste voor je? Zet dit jou aan het denken, voelen of handelen en is je gevoel weg in je relatie? Dan wordt het eens hoog tijd voor een confronterende en liefdevolle bespiegeling. Hoe wij dit voor u gaan oplossen?

Een nieuwe wending aan je relatie geven door een driedaagse relatie therapie  op een adembenemende locatie op de Gooise buitenplaatsen!

Een verzorgd relatiecoaching driedaagse met verblijf  in een exclusief hotel aan de Vecht krijgen jullie antwoord op de volgende vragen:

 • Kunnen wij nog iets uit onze relatie halen?
  Wie ben ik, wie is de ander en wie zijn wij samen?
 • Welke irriterende patronen zijn er ontstaan in de relatie?
 • Hoe kunnen we onze relatie weer een impuls geven?
 • Hoe kunnen wij er samen voor zorgen, voor wat ieder belangrijk vindt?
 • Hoe verloopt de communicatie over fundamentele zaken?
 • Zijn er belangrijke verlangens (intimiteit) heb ik en de ander t.a.v. onze relatie die niet meer plaats vinden?
 • We hebben twijfels of we nog door kunnen samen.
 • We hebben besloten uit elkaar te gaan en willen heel goed begrijpen waar dat door gekomen is.
 • Of een van ons eventueel behoefte heeft aan begrip om verder te kunnen.
 • We willen niet met elkaar verder, maar we hebben wel samen kinderen. Hoe kunnen wij dit regelen? Hoe moet het verder met het gezin?

U kunt genieten wat een lang weekend in een exclusief hotel waar u kunt genieten van alle denkbare luxe faciliteiten. U krijgt deze driedaagse relatiecoaching  geleid worden door twee vakbekwame relatiecoaches, man en vrouw, met opdrachten en missies om weer de juiste start in jullie verhouding te maken, of bewustzijn en de juiste blik te geven in jullie situatie.

Inspirerende missies tijdens het relatietherapieweekend.
In het relatietherapieweekend wordt tijdens de eigen tijd met activiteiten gewerkt als hulp voor uw relatieproblemen. Deze activiteiten worden zowel met informatie als in opdrachten opgegeven. Wij gaan uitzoeken wat uw huidige situatie is en maken gebruik van originele activiteiten. wandelcoaching, provocatieve therapie, systemisch werken, Transactionele analyse en door het enneagramtype te bepalen.  Op basis van de individuele inzichten die zijn ontstaan tijdens deze intensive wordt de dynamiek tussen de partners snel overzichtelijk. Deze methode van relatiecoaching geeft direct zichtbaarheid in elke relatie. Al de ervaringen en inzichten die zijn opgedaan, vormen een  basis om thuis verder aan de slag te gaan (of om een time-out te nemen) .

Nadat u deel heeft uitgemaakt van een relatiedriedaagse bij Good Spirit, zijn uw patronen doorbroken zijn en is er inzicht in de persoonlijke taak. Ongeacht de uitkomst!

Reflectiemethode

U krijgt snel en doelbewust inzicht over de facetten waarmee u wel of niet tevreden bent in uw relatie. Dit traject volgt u met zowel een mannelijke als vrouwelijke relatiecoach. De nadruk ligt hierbij op de dynamiek die tussen de beide partners is ontstaan.

Hiervoor wordt er eerst apart met de beide partners gesproken, meestal al wandelend in de natuur.

Man/man, vrouw/vrouw

De partners worden daarna getuige van de uitwisselingen, conclusies en  opgeroepen vragen  tussen de twee relatiecoaches. Deze aanpak heet de ‘Spiegelmethode’. Productieve onderdelen van de relatie worden geopperd, maar daarnaast wordt de vermoedelijke oorzaak van miscommunicatie naar voren geschoven. Het verschil in elkaars verwachtingen of opgedane frustratie en pijn wordt ook op deze manier duidelijk gemaakt.  Ook waar liefde niet de grootste rol speelt en de angst en/of verwijten beginnen.

Begeleiding en informatie

Henriette en Qruun zijn al jaren actief in het begeleiden van mensen. (zie algemeen)

Het arrangement

Het verblijf is in een luxe hotel vanaf  de 1e middag 12.00 uur. U begint met een heerlijke lunch, daarna de 1e  sessie en 's avonds een 3 gangen diner.  De volgende dag  ontbijt,  een sessie,  lunch , wederom een sessie en 's avonds kunt u genieten van een 3 gangendiner en na het ontbijt de laatste dag de afsluitende  sessie en  lunch. Alles is inbegrepen, zoals koffie/thee en fris/bier/ huiswijn. De kamer is beschikbaar tot s'middag 14.00 uur.

 • Telefonische oriëntatie vrijblijvend.
 • Intake vooraf op locatie. Twee uur apart en samen. Daarna beslist u.
 • Indien dit niet mogelijk is, een telefonische intake met beide partners
 • 4 sessies van 2 tot 3 uur met twee therapeuten, man en vrouw. Apart en samen.
 • Therapeutische opdrachten /activiteiten en naslagmateriaal
 • Nazorg via telefoon en e-mail