De Intensive Exclusive

Relatietherapie op een Intensieve en Exclusieve wijze

Contact opnemen
Contact informatie

Tel. 06 1494 7037 werkdagen tot 20.00. U kunt in het weekend en de avond wel een boodschap inspreken.

Intensieve en Exclusieve Relatietherapie

Wij ontvangen jullie in onze praktijk/werkruimte met tuin, aan de rand van de Gooise Buitenplaatsen en Spanderswoud, voor de sessies.

Praktijk Good SpiritDe Intensive Exclusive biedt natuurlijk alles wat tijdens een reguliere Intensive wordt geboden en gaat een stuk verder.

✔ De sessies hebben  geen tijdslimiet zoals in de normale intensive. Waarschijnlijk zijn het dan vier sessies van 3 tot 4 uur. waarin we zowel samen als apart werken. Inclusief wandelsessies .
✔ U kunt gedurende de intensive tussen de sessies door, indien nodig, telefonisch contact onderhouden met uw begeleiders.
✔ U verblijft in een luxe Hotel-Restaurant mét een Michelinster.
✔ Alle materialen worden in gebonden vorm geleverd: een echt Relatietherapie Werkboek voor u beiden.

Intensive Exclusive

Jullie logeren in het top restaurant en boutique Hotel de Nederlanden. Een unieke locatie in Vreeland aan de Vecht. Een restaurant met een Michelinster. Hier maakt u kennis met de geweldige keuken tijdens een vijf gangen diner,  luxe ontbijt en  -indien gewenst- mooie lunches op twee andere locaties vlakbij. Vlaar in s  Graveland en  1244 in Ankeveen.

Hotel de Nederlanden

Bij Hotel de Nederlanden zal het u aan niets ontbreken. U krijgt 2 nachten de executive suite.

In de zomer kunt u als u dit wenst gebruik maken van een sloep die voor u wordt klaargelegd waarmee u prachtig over de Vecht kunt varen. Nergens praat u prettiger over welke stappen u gaat zetten in uw relatie, dan aan boord van een sloep.

Sloep Loosdrecht

Indien ‘gezien worden’ een issue is kunt u parkeren onder ons pand in de parkeergarage.

Prijs: Op aanvraag