Huwelijksproblemen oplossen?

Huwelijksproblemen oplossen?

Contact opnemen

Good Spirit is uniek in het organiseren van

Huwelijkstherapie weekend
(3 dagen)
Huwelijkstherapie met 2 huwelijkstherapeuten man/vrouw
Alleen bestemd voor jullie twee!

Je huwelijksproblemen oplossen?

Huwelijksproblemen oplossen? Good-Spirit gaat je helpen! In een huwelijk kom je er meestal achter wie je werkelijk écht bent. Is jouw partner niet meer het allerbelangrijkste voor je? Zet dit je aan het denken, voelen of handelen en is je gevoel weg in jouw huwelijk? Dan wordt het eens hoog tijd voor een duidelijke bespiegeling. Hoe wij de huwelijkproblemen gaan oplossen voor je?

Een nieuwe wendig aan je huwelijk geven door een driedaagse huwelijkstherapie weekend op een adembenemende locatie in Blaricum!

Een verzorgd huwelijkstherapie weekend in een zeer exclusief (Spa en Health) hotel krijg je antwoord op onder andere de volgende vragen:

Kunnen wij nog iets uit ons huwelijk halen?
Welke irriterende patronen zijn er ontstaan in het huwelijk?
Wie ben ik, wie is de ander en wie zijn wij samen?
Hoe kunnen we ons huwelijk een bevlieging geven?
Hoe kunnen wij er samen voor zorgen, voor wat ieder belangrijk vindt?
Hoe verloopt de communicatie over fundamentele zaken?
Zijn er belangrijke verlangens (intimiteit) heb ik en de ander t.a.v. ons huwelijk die niet meer plaats vinden?
We hebben twijfels of we nog door kunnen samen.
We hebben besloten uit elkaar te gaan en willen heel goed begrijpen waar dat door gekomen is.
Of één van ons eventueel behoefte heeft aan begrip om verder te kunnen.
We willen niet met elkaar verder, maar we hebben wel samen kinderen. Hoe kunnen wij dit regelen? Hoe moet het verder met het gezin?

Je kunt genieten van een lang weekend in een zeer exclusief hotel waar je kunt genieten van alle denkbare luxe faciliteiten. Je krijgt het gehele weekend een huwelijkstherapie die geleid worden door twee vakbekwame huwelijkstherapeuten, man en vrouw, met verduwingsopdrachten en missies om weer de juiste start in jullie verhouding te maken, of bewustzijn en de juiste blik te geven in de situatie.

Therapeutische missies tijdens het huwelijkstherapieweekend.

In het huwelijkstherapieweekend wordt tijdens de eigen tijd met activiteiten gewerkt als hulp om jou huwelijksproblemen op te lossen. Zowel met informatie en missiesopdrachten worden deze activiteiten opgegeven. Wij gaan uitpluizen wat jouw huidige situatie is en maken gebruik van orginele activiteiten. Wij werken niet met standaard activiteiten. Op basis van de individuele inzichten die zijn ontstaan tijdens het huwelijkstherapieweekend, wordt de behagelijkheid tussen de partners overzichtelijk en duidelijk. Deze methode van huwelijkstherapie geeft direct zichtbaarheid in elke huwelijks. Al deze bevindingen die we hebben opgedaan, vormen een ondergrond om bij thuis verder aan de slag te gaan en deze met nieuwe energie en doeleinden aan te brengen.

Nadat je deel heeft uitgemaakt van een huwelijkstherapie weekend bij Good Spirit, blijkt dat je patroon doorbrekend zijn en inzicht en bevattingsvermogen tot stand brengt. Het belangrijkste verschil tussen iets begrijpen en iets leren, is dat je begrijpen niet meer uit je hoofd krijgt en iets wat je geleert hebt kun je snel niet meer beheersen!

Reflectiemethode

Je krijgt snel en doelbewust inzicht over de facetten die jou wel of niet tevreden stelt in het huwelijk. Dit traject volg je met zowel een mannelijke als vrouwelijke huwelijkstherapeut. De nadruk ligt hierbij op de mogelijke afstand die tussen de beide partners zijn ontstaan. De partners worden getuige van de uitwisselingen van denktrant en gewaarwording tussen de twee huwelijkstherapeuten. Door het volgen van deze aanpak geven zij bepaalde problemen weer door gebruik te maken van de ‘Spiegelmethode’. Rendabele onderdelen van het huwelijk worden geopperd, maar daarnaast wordt de vermoedelijke oorzaak van miscommunicatie naar voren geschoven. Het verschil van elkaar verwachten wordt ook op deze manier duidelijk gemaakt. We houden deze wensen voor een spiegel en zo wordt direct duidelijk waar de wensen van beide kanten onduidelijk zijn en niet tot de wederwaardigheid behoren, onherbergzame patronen, of datgene wat maakt dat er bijna geen intimiteit meer is. Ook waar liefde niet de grootste rol speelt en de angst en/of verwijten beginnen.

Begeleiding en informatie

Henriette en Qruun zijn ervaren therapeuten die al veel paren hebben weten te helpen in hun zoektocht naar elkaar binnen de relatie.

Het arrangement

Het verblijf in een luxe hotel vanaf vrijdagmiddag 12.00 uur. Je begint met een heerlijke lunch en 's avonds een 3 gangen diner. Zaterdag start je met een ontbijt, 's middags wordt een lunch verzorgd en 's avonds kun je genieten van een 3 gangendiner en wederom zondag een ontbijt. Alles is inbegrepen, zoals koffie/thee en huiswijn. De woonkamer is beschikbaar tot zondagmiddag 14.00 uur. Op verzoek kun je ook doordeweeks bij ons terecht.

  • Therapeutische opdrachten /activiteiten en naslagmateriaal
  • Therapiesessies, 4 x met twee therapeuten, man en vrouw
  • Nazorg via e-mail
Wij nodigen je graag uit voor een oriënterend telefonisch gesprek. We proberen samen helder te krijgen wat je vraag is en leggen uit hoe onze manier van werken is.