Kun je een Relatiecoach wel gebruiken?

Kun je een Relatiecoach wel gebruiken?

Contact opnemen
Wij zijn specialisten in het verzorgen van een
Relatieweekend (3 dagen)
Relatiecoaching met 2 relatiecoaches m/v.

De relatie met je partner is verre weg dé belangrijkste kans, om te ontdekken wie je in wezen bent. Als een partner niet meer de liefste spiegel voor je is, die jou aan het denken, voelen en handelen zet en/of is de passie uit jullie relatie? Dan is er geen sprake (meer) van een passievolle relatie en wordt het tijd voor bezinning.

Je relatie een nieuwe impuls geven tijdens een intensieve 3 daagse of relatieweekend in een schitterende omgeving in ‘t Gooi.

In een geheel verzorgd relatieweekend in een luxe hotel met een relatiecoach krijg je antwoord op de volgende vragen:

 • Wie ben ik, wie is de ander en wie zijn wij samen?
 • Welke patronen zijn er ontwikkeld in de relatie?
 • Wat kunnen wij halen uit onze relatie?
 • Hoe geven we onze relatie een nieuwe impuls?
 • Hoe zorgen wij samen, voor wat we ieder belangrijk vinden?
 • Hoe communiceren we over wezenlijke zaken?
 • Welke werkelijke verlangens (intimiteit) heb ik en de ander t.a.v. onze relatie?
 • We twijfelen of wij door kunnen samen en willen dat uitzoeken.
 • We hebben besloten uit elkaar te gaan en willen heel goed begrijpen waar dat door gekomen is. Of één van ons heeft behoefte aan begrip om verder te kunnen.
 • We willen uit elkaar, maar zijn verantwoording verschuldigd aan onze kinderen. Hoe communiceren wij hierover? Hoe gaat het verder met het gezin?

Drie dagen lang verblijft u in een prachtig hotel waar u kunt genieten van alle luxe. U krijgt iedere dag intensieve relatiecoaching bij twee ervaren relatiecoaches, man en vrouw, met verwerkingsopdrachten en activiteiten om een nieuwe start in uw relatie te maken, of begrip en inzicht te krijgen in uw situatie.

Een relatieweekend met therapeutische opdrachten

In de drie daagse of het weekend wordt tijdens de vrije uren de mogelijkheden aangereikt om te ontspannen en om met tussentijdse opdrachten te werken. Deze opdrachten worden zowel middels testen, informatie als mondelinge opdrachten aangereikt. Wij reageren op de situatie ter plekke en hebben dan ook geen standaard opdrachten. Vanuit de ontstane individuele inzichten, wordt de intimiteit tussen de partners verbeterd. Ook verheldering vindt plaats: waarom deze keuzes gemaakt zijn. Deze wijze van relatietherapie biedt verrassend snel duidelijkheid in iedere relatie. Deze nieuwe ervaringen vormen de basis om thuis verder aan de slag te gaan en ze met succes en inzicht te blijven toepassen.

De kracht van 3 dagen achter elkaar coaching blijkt patroon doorbrekend te zijn. Het geeft inzicht en brengt begrip tot stand. Het grote verschil tussen iets leren en iets begrijpen, is dat je begrijpen niet meer vergeet!

De intensiteit van drie dagen achter elkaar relatiecoaching in een ontspannende omgeving, zonder afleiding en met uw inzet, blijkt altijd een succes te zijn.

Wederzijdse verlangens

Sluimerende gevoelens van onbehagen, verliefdheid op iemand anders, wederzijdse irritaties, eenzaamheid, ingesleten patronen en onbegrip kunnen in een bepaalde fase naar voren komen. Signalen die erop kunnen wijzen dat de intimiteit grotendeels uit de relatie verdwenen is. Kinderen, werk, hobby’s of andere zaken nemen steeds meer tijd en aandacht in beslag en houden je energie bij je relatie weg. Hoog tijd om pas op de plaats te maken en in een korte tijd wat intensiever stil te staan bij elkaar. Redenen om een intensief relatieweekend te doen zijn onder anderen:

 • Ik verlang naar meer voldoening en erkenning van mijn partner.
 • We hebben kinderen en relatieproblemen, hoe gaan wij hier mee om?
 • Onze relatie moet van een zes naar een acht.
 • De intimiteit tussen ons laat te wensen over.
 • We zitten vast in oude, onbevredigende patronen. Wat kunnen we daaraan doen?
 • Ik denk er aan om apart te gaan wonen?
 • Ons gezinsleven is niet goed/gezellig meer. Hoe kunnen we dat veranderen?
 • Er moet snel wat gebeuren, want ik voel niets meer.
 • Zo wil ik niet oud worden.
 • We zitten in een andere levensfase, onze gezins-samenstelling is veranderd, hoe verdiepen wij ons?
 • Er is een derde in het spel (geweest) hoe gaan wij hier mee om?
 • Hoe gaan we op een goede manier uit elkaar?

In een relatie ontstaan vaak problemen wanneer de stap naar een volgende fase niet genomen kan worden. Juist een crisis in een relatie is dé kans om samen aan te pakken en je relatie naar meer verdieping en intimiteit te brengen. Een relatie coach is dé oplossing.

Spiegelmethode

U krijgt doelgericht en snel, helderheid over wat wel en niet bevredigend is in uw relatie. Tijden dit relatieweekend, doen we dit met een mannelijke en vrouwelijke relatiecoach. Het accent ligt hierbij op het gebied tussen de partners. Hierbij zijn de partners getuige van het uitwisselen van gedachten en gevoelens tussen de twee relatiecoaches, hierbij laten zij de manier van communiceren zien met behulp van de ‘Spiegelmethode’. Vruchtbare elementen van de relatie worden benoemd, maar ook wat de oorzaak kan zijn van miscommunicatie of het verschil in verwachtingen tussen beide partners. Door te spiegelen wordt erg snel zichtbaar waar de wederzijdse wensen onduidelijk zijn, ingesleten patronen, of wat maakt dat er nog weinig intimiteit is, maar ook waar de liefde stopt en de angst en/of verwijten beginnen.

Begeleiding en informatie

Henriette en Qruun zijn ervaren therapeuten die al veel paren hebben weten te helpen in hun zoektocht naar elkaar binnen de relatie.

Onze ervaring is dat een relatie één van de meest effectieve leerscholen is om je persoonlijke groei te bevorderen, dé plek om je gezien te voelen

Het arrangement

Verblijf in een luxe hotel van s'middag 12.00 uur, te beginnen met een lunch en 's avonds een 3 gangen diner tot en met dag 3 Lunch. Alles is inclusief koffie/thee en huiswijn, de kamer is beschikbaar tot zondagmiddag 14.00 uur. Op verzoek ook doordeweeks.

Gebruik van alle faciliteiten van het hotel,
Coachingsessies, 4 x met twee coaches, man en vrouw
Nazorg via e-mail en telefoon
Therapeutische opdrachten /activiteiten en naslagmateriaal

Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend telefonisch gesprek of intake. We proberen samen helder te krijgen wat uw vraag is en leggen uit hoe onze manier van werken is.