Relatie coaching weekend?

Relatie coaching weekend?

Contact opnemen

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van een

Relatiecoaching weekend
(3 dagen)
Relatiecoaching weekend met 2 relatiecoaches man/vrouw
Toe aan een relatiecoaching weekend kun je samen met je partner de problemen oplossen voor jullie relatie. Voor jou is je partner niet meer het alle belangrijkste, dat zet je aan het denken. Is je gevoel is weg uit je relatie? Dan is het nodig om eens een spiegel voor te houden om aan je relatie te werken. Laat Good-Spirit u dan helpen om de relatie weer tot bloei te brengen ofu die inzichten te geven die leiden tot een bevredigend vervolg.
Je relatie nieuwe input geven door deel te nemen aan een relatiecoaching weekend van 3 dagen op een fantastische locatie in Blaricum.

Een exclusief relatiecoaching weekend in een zeer verzorgd hotel krijg je antwoord op bijvoorbeeld deze vragen:

 • Wie ben ik, wie is de ander en wie zijn wij samen?
 • Kunnen wij nog iets uit onze relatie halen?
 • Welke irriterende patronen zijn er ontstaan in de relatie?
 • Hoe kunnen we onze relatie een impuls geven?
 • Hoe kunnen wij samen zorgen, voor wat ieder belangrijk vindt?
 • Hoe verloopt de communicatie over fundamentele zaken?
 • Zijn er belangrijke verlangens (intimiteit) heb ik en de ander t.a.v. onze relatie die niet meer plaats vinden?
 • We hebben twijfels of we nog door kunnen samen.
 • We hebben besloten uit elkaar te gaan en willen heel goed begrijpen waar dat door gekomen is.
  Of één van ons eventueel behoefte heeft aan begrip om verder te kunnen.
 • We willen niet met elkaar verder, maar we hebben wel samen kinderen. Hoe kunnen wij dit regelen? Hoe moet het verder met het gezin?

U kunt gebruik maken van alle denkbare luxe faciliteiten in het hotel. Zo kunt u optimaal genieten van uw luxe kamer. Het gehele weekend maakt u gebruik van relatiecoaching die geleid wordt door vakkundige relatiecoaches, man en vrouw. Ze gaan aan de slag met inzicht gevende opdrachten en missies om een juiste start in jullie relatie te maken, of bewustzijn en een goede kijk te krijgen in uw huidige situatie.

Therapeutische missies tijdens het relatiecoaching weekend.

Er wordt tijdens het relatiecoaching weekend gewerkt met verschillende activiteiten. Tijdens deze verschillende activiteiten wordt er gewerkt met missies, informatie en gesproken opdrachten. Ook gaan we in op de huidige situatie met als hulp van originele activiteiten die niet standaard zijn. Op basis van de individuele inzichten die zijn ontstaan, wordt de actie en re-actie tussen de partners meer dan duidelijk. Door deze wijze van relatiecoaching wordt het snel duidelijk in elke relatie. De bodem wordt gelegd door nieuwe bevindingen. Als u thuiskomt, kunt u verder aan de slag met de opgedane energie en nieuwe doelstellingen aan te brengen.

De kracht van een relatiecoaching weekend blijkt patroon doorbrekend te zijn en zichtbaarheid en bevattingsvermogen tot stand te brengen. Het belangrijke verschil tussen iets begrijpen en iets leren, is dat je begrijpen niet meer uit je hoofd krijgt en iets wat je geleert hebt kun je al snel niet meer beheersen!

Reflectiemethode

U wordt snel bewust van de punten die u wel en niet tevreden stelt in uw relatie. Met een vrouwelijke en mannelijke relatiecoach schrijven wij dit traject uit waar de nadruk ligt de eventuele afstand die er is ontstaan in de relatie. De partners zijn getuige van de uitwisselingen van denken en gewaarwording tussen de twee relatiecoaches. De problemen worden overgebracht met hulp van de ‘Spiegelmethode’. Rendabele onderdelen van de relatie worden geopperd, en daarnaast wordt de waarschijnlijke oorzaak van miscommunicatie of het verschil in verwachtingen tussen beide partners naar voren gebracht.

Begeleiding en informatie

Henriette en Qruun zijn ervaren therapeuten die al veel paren hebben weten te helpen in hun zoektocht naar elkaar binnen de relatie.

Het arrangement

U verblijft in een luxe hotel vanaf vrijdagmiddag 12.00 uur. U begint met een lunch en 's avonds heeft u een heerlijke 3 gangen diner. Zaterdag start u met een ontbijt, daarna een lunch en eindigd u met een 3 gangendiner. Zondag wordt er voor u een ontbijt verzorgd. Alles is inclusief koffie/thee en huiswijn. De kamer is beschikbaar tot zondagmiddag 14.00 uur. Op verzoek kan dit ook doordeweeks.

Coachingsessies, 4 x met twee therapeuten, man en vrouw

Therapeutische opdrachten /activiteiten en naslagmateriaal

Nazorg via e-mail

Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend telefonisch gesprek. We proberen samen helder te krijgen wat uw vraag is en leggen uit hoe onze manier van werken is.