Relatiecoachingsweekend?

Relatiecoaching weekend?

Contact opnemen

Wij hebben ons gespecialiseerd in het verzorgen van

Intensief relatiecoachingweekend
(3 dagen)
Intensieve relatiecoaching met 2 relatiecoaches m/v

Alleen voor jullie twee

De relatie met je dierbare partner is over het algemeen dé meest bijzondere kans, om erachter te komen wie je in werkelijkheid bent. Als je partner niet meer de belangrijkste voor je is, jou aan het denken, voelen en handelen zet en/of is het gevoel verdwenen uit je relatie? Dan is het hoog tijd voor nadrukkelijke bespiegeling.

Je relatie een nieuwe bevlieging geven door een intensieve 3 daagse of relatiecoachingweekend op een adembenemende plek in ‘t Gooi.

In een tot op de puntjes verzorgde relatiecoachingweekend in een zeer exclusief hotel krijg je antwoord op de volgende vragen:

 • Wie ben ik, wie is de ander en wie zijn wij samen?
 • Kunnen wij nog iets uit onze relatie halen?
 • Welke irriterende patronen zijn er ontstaan in de relatie?
 • Hoe kunnen we onze relatie een bevlieging geven?
 • Hoe kunnen wij samen zorgen, voor wat ieder belangrijk vindt?
 • Hoe verloopt de communicatie over fundamentele zaken?
 • Zijn er belangrijke verlangens (intimiteit) heb ik en de ander t.a.v. onze relatie die niet meer plaats vinden?
 • We hebben twijfels of we nog door kunnen samen.
 • We hebben besloten uit elkaar te gaan en willen heel goed begrijpen waar dat door gekomen is.Of één van ons eventueel behoefte heeft aan begrip om verder te kunnen.
 • We willen niet met elkaar verder, maar we hebben wel samen kinderen. Hoe kunnen wij dit regelen? Hoe moet het verder met het gezin?

Een weekend lang verblijft u in een zeer exclusief hotel waar u kunt genieten van heel veel luxe voorzieningen. U krijgt het hele weekend een intensieve relatiecoaching geleid door twee zeer ervaren relatiecoaches, man en vrouw, met verwerkingsopdrachten en missies om weer een goede start in jullie verhouding te maken, of bewustzijn om een goede kijk te krijgen op uw huidige situatie, waarop u een keuze kunt maken, hoe en in welke vorm u verder wilt.

Therapeutische missies tijdens het

relatietherapieweekend.
In het relatiecoachingweekend wordt tijdens de eigen tijd met activiteiten gewerkt. Deze activiteiten worden zowel met missies, informatie en gesproken opdrachten opgegeven. We gaan in op de huidige situatie en maken geen gebruik van standaard activiteiten. Op basis van de individuele inzichten die zijn ontstaan, wordt de behagelijkheid tussen de partners overduidelijk. Deze manier van relatiecoaching geeft heel vlot zichtbaarheid in iedere relatie. De nieuwe bevindingen vormen een ondergrond om bij thuiskomt verder te werken en deze met nieuwe energie en doeleinden aan te brengen.

De kracht van een relatiecoachingweekend blijkt patroon doorbrekend te zijn en zichtbaarheid en bevattingsvermogen tot stand te brengen. Het belangrijkste onderscheid tussen iets begrijpen en iets leren, is dat je begrijpen niet meer uit je hoofd krijgt en iets wat je geleert hebt kun je heel snel niet meer beheersen!

Reflectiemethode

U heeft gauw en doelbewust, bewustzijn over de aspecten die wel en niet tevredenstellend zijn in uw verhouding. Dit traject stipellen we uit met zowel een mannelijke als vrouwelijke relatiecoach. Het accent ligt hierbij op de eventuele afstand die tussen de partners is ontstaan. De partners worden getuige van de uitwisselingen van denktrant en gewaarwording tussen de twee relatiecoaches, Met deze methode geven zij de manier van het overbrengen weer en ze bepaalde problemen gaan zien met behulp van de ‘Spiegelmethode’. Rendabele onderdelen van de relatie worden geopperd, maar daarnaast wordt de waarschijnlijke oorzaak van miscommunicatie of het verschil in verwachtingen tussen beide partners naar voren geschoven. Door deze wensen bij elkaar te reflecteren wordt er snel duidelijk waar de wensen van bijde kanten onduidelijk en niet tot de wederwaardigheid behoren, onherbergzame patronen, of datgene wat maakt dat er bijna geen intimiteit meer is, maar ook waar liefde niet meer de grootste rol speelt en de angst en/of verwijten beginnen.

Begeleiding en informatie

Henriette Vogelaar en Qruun Schram zijn gespecialiseerd in relatietherapie.

Het arrangement

Verblijf in een luxe hotel van vrijdagmiddag 12.00 uur, te beginnen met een lunch en 's avonds een 3 gangen diner, zaterdag ontbijt, lunch en een 3 gangendiner en zondag ontbijt. Alles is inclusief koffie/thee en huiswijn, de kamer is beschikbaar tot zondagmiddag 14.00 uur. Op verzoek ook doordeweeks.

 • Coachingsessies, 4 x met twee therapeuten, man en vrouw
 • Therapeutische opdrachten /activiteiten en naslagmateriaal
 • Nazorg via e-mail
Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend telefonisch gesprek. We proberen samen helder te krijgen wat uw vraag is en leggen uit hoe onze manier van werken is.