Relatieproblemen oplossen?

Relatieproblemen oplossen?

Contact opnemen

Good Spirit is uniek in het organiseren van

relatiecoaching weekend
(3 dagen)
relatiecoaching met 2 relatiecoaches man/vrouw
Alleen bestemd voor jullie twee!

Je relatieproblemen oplossen?

Good-Spirit helpt je bij het oplossen van relatieproblemen. In een relatie kom je er meestal achter wie je werkelijk écht bent. Is jouw partner niet meer het allerbelangrijkste voor je? Zet dit je aan het denken, voelen of handelen en is je gevoel weg in jouw relatie? Dan wordt het eens hoog tijd voor een duidelijke bespiegeling. Hoe wij de relatieproblemen gaan oplossen voor je?

Een nieuwe wendig aan je relatie geven door een driedaagse relatiecoaching weekend op een adembenemende locatie in Blaricum!

Een verzorgd relatiecoaching weekend in een zeer exclusief hotel krijg je antwoord op onder andere de volgende vragen:

 • Kunnen wij nog iets uit onze relatie halen?
  Wie ben ik, wie is de ander en wie zijn wij samen?
 • Welke irriterende patronen zijn er ontstaan in de relatie?
 • Hoe kunnen we onze relatie een bevlieging geven?
 • Hoe kunnen wij er samen voor zorgen, voor wat ieder belangrijk vindt?
 • Hoe verloopt de communicatie over fundamentele zaken?
 • Zijn er belangrijke verlangens (intimiteit) heb ik en de ander t.a.v. onze relatie die niet meer plaats vinden?
 • We hebben twijfels of we nog door kunnen samen.
 • We hebben besloten uit elkaar te gaan en willen heel goed begrijpen waar dat door gekomen is.
  Of één van ons eventueel behoefte heeft aan begrip om verder te kunnen.
 • We willen niet met elkaar verder, maar we hebben wel samen kinderen. Hoe kunnen wij dit regelen? Hoe moet het verder met het gezin?

Je kunt genieten van een lang weekend in een zeer exclusief hotel waar je kunt genieten van alle denkbare luxe faciliteiten. Je krijgt het gehele weekend een relatietherapie die geleid worden door twee vakbekwame relatiecoaches, man en vrouw, met verduwingsopdrachten en missies om weer de juiste start in jullie verhouding te maken, of bewustzijn en de juiste blik te geven in de situatie.

Therapeutische missies tijdens het

relatiecoachingweekend.
In het relatiecoachingweekend wordt tijdens de eigen tijd met activiteiten gewerkt als hulp om jou relatieproblemen op te lossen. Deze activiteiten worden zowel met informatie en missiesopdrachten opgegeven. Wij gaan uitpluizen wat jouw huidige situatie is en maken gebruik van orginele activiteiten. Wij werken niet met standaard activiteiten. Op basis van de individuele inzichten die zijn ontstaan tijdens het relatiecoachingweekend, wordt de behagelijkheid tussen de partners overzichtelijk en duidelijk. Deze methode van relatiecoaching geeft direct zichtbaarheid in elke relatie. Al deze bevindingen die we hebben opgedaan, vormen een ondergrond om bij thuis verder aan de slag te gaan en deze met nieuwe energie en doeleinden aan te brengen.

Nadat je deel heeft uitgemaakt van een relatiecoaching weekend bij Good Spirit, blijkt dat je patronen doorbrekend zijn en inzicht hebt ontwikkeld die je kunt gebruiken bij de stappen die jullie moeten nemen. Het belangrijkste verschil tussen iets begrijpen en iets leren, is dat je begrijpen niet meer uit je hoofd krijgt en iets wat je geleert hebt kun je snel niet meer beheersen!

Reflectiemethode

Je krijgt snel en doelbewust inzicht over de facetten die jou wel of niet tevreden stelt in de relatie. Dit traject volg je met zowel een mannelijke als vrouwelijke relatietherapeut. De nadruk ligt hierbij op de mogelijke afstand die tussen de beide partners zijn ontstaan. De partners worden getuige van de uitwisselingen van denktrant en gewaarwording tussen de twee relatietherapeuten. Door het volgen van deze aanpak geven zij bepaalde problemen weer door gebruik te maken van de ‘Spiegelmethode’. Rendabele onderdelen van de relatie worden geopperd, maar daarnaast wordt de vermoedelijke oorzaak van miscommunicatie naar voren geschoven. Het verschil van elkaar verwachten wordt ook op deze manier duidelijk gemaakt. We houden deze wensen voor een spiegel en zo wordt direct duidelijk waar de wensen van beide kanten onduidelijk zijn en niet tot de wederwaardigheid behoren, onherbergzame patronen, of datgene wat maakt dat er bijna geen intimiteit meer is. Ook waar liefde niet de grootste rol speelt en de angst en/of verwijten beginnen.

Begeleiding en informatie

Henriette en Qruun zijn ervaren therapeuten die al veel paren hebben weten te helpen in hun zoektocht naar elkaar binnen de relatie.

Het arrangement

Het verblijf in een luxe hotel vanaf vrijdagmiddag 12.00 uur. Je begint met een heerlijke lunch en 's avonds een 3 gangen diner. Zaterdag start je met een ontbijt, 's middags wordt een lunch verzorgd en 's avonds kun je genieten van een 3 gangendiner en wederom zondag een ontbijt. Alles is inbegrepen, zoals koffie/thee en huiswijn. De kamer is beschikbaar tot zondagmiddag 14.00 uur. Op verzoek kun je ook doordeweeks bij ons terecht.

 • Gebruik van faciliteiten, waaronder fitnessruimte
 • Coachingsessies, 4 x met twee coaches, man en vrouw
 • Therapeutische opdrachten /activiteiten en naslagmateriaal
 • Nazorg via e-mail en telefoon
Wij nodigen je graag uit voor een oriënterend telefonisch gesprek. We proberen samen helder te krijgen wat je vraag is en leggen uit hoe onze manier van werken is.