Relatietherapie Amersfoort

Relatietherapie Amersfoort

Contact opnemen

Vraag je je regelmatig af of je wel in deze relatie wilt blijven? Lukt het niet goed om begrepen te worden of je partner te begrijpen? Wacht dan niet langer en onderneem actie! Een relatie is te vergelijken met een tuin. Zonder onderhoud blijft het niet onkruidvrij. Vaak blijkt het gemakkelijker om het aan te gaan dan in de spanning te blijven van het niet aangaan van wat er speelt.

Relatietherapie wijst de weg in de goede richting

Bijna iedereen heeft veel tijd in zijn of haar relatie geïnvesteerd. Niemand wil een relatie zomaar verbreken, er zit altijd een reden achter. Door middel van relatietherapie Amersfoort kunnen we er achter komen waarom jullie relatie niet meer werkt en op welke manier dit verbeterd kan worden. Veel relaties kunnen zo gecoacht worden dat er weer nieuwe wegen ontstaan. Wij zorgen dat jullie met jullie gezin weer dichter bij elkaar komen, dat jullie weer van elkaar kunnen genieten. Of inzicht en begrip krijgen waardoor het niet meer kan.

Relatietherapie Amersfoort: Good-Spirit

Wij werken met twee relatietherapeuten: Henriette Vogelaar en Qruun Schram. Wij zijn twee ervaren specialisten en helpen jullie bij het herkennen van problemen en zicht krijgen op actie en re-actie. Wij geven persoonlijke en gepaste feedback en laten je inzien wat in jullie situatie wel werkt en wat niet. Daarnaast geven we je handvatten mee hoe jullie in de toekomst weer van elkaar kunnen genieten!

Maak een afspraak voor een intakegesprek voor relatietherapie Amersfoort

“Relatietherapie Good Spirit (regio Amersfoort) coacht in communiceren en intimiteit herstellen.”

Wanneer jullie met verliefdheid zijn begonnen en er niet teveel schade is kan er veel van de oorsprong worden hersteld!

Nieuwsgierig geworden wat relatietherapie voor jullie relatie kan betekenen? Willen jullie je relatie ook een boost geven en weer gelukkig met elkaar zijn, zoals het vroeger was? Maak een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt een plan gemaakt die aansluit bij jullie beide behoefte.