Relatietherapie Amstelveen

Relatietherapie Amstelveen

Contact opnemen

Zit jullie relatie in een dip? Of merk je dat jullie relatie niet meer is wat het was? Wacht dan niet langer en onderneem actie! Een relatie is te vergelijken met een tuin. Zonder onderhoud vraagt het veel energie om het onkruidvrij te maken.

Relatietherapie wijst de weg in de goede richting | Good-Spirit

Bijna iedereen heeft veel tijd in zijn of haar relatie geïnvesteerd. Niemand wil een relatie zomaar verbreken, er zit altijd een reden achter. Door middel van relatietherapie regio Amstelveen kunnen we er achter komen waarom jullie relatie niet meer werkt en op welke manier dit verbeterd kan worden. Veel relaties kunnen zo gecoacht worden dat er weer nieuwe wegen ontstaan. Wij zorgen dat jullie met jullie gezin weer dichter bij elkaar komen, dat jullie weer van elkaar kunnen genieten. of inzicht en begrip krijgen waardoor de relatie niet meer verder kan.

Relatietherapie regio Amstelveen: Good-Spirit

Wij werken met twee relatietherapeuten: Philip Snijders en Karin den Dulk. Wij zijn twee ervaren specialisten en helpen jullie bij het herkennen van problemen. Wij geven persoonlijke en gepaste adviezen en laten je inzien wat in jullie situatie wel werkt en wat niet. Daarnaast geven we je handvatten mee hoe jullie in de toekomst weer van elkaar kunnen genieten!

Want onthoud, ook al zien jullie de relatie momenteel niet meer zitten, grotendeels van alle relatieproblemen kan weer hersteld worden!

Maak een afspraak voor een intakegesprek voor relatietherapie in de regio Amstelveen

“Relatietherapie Good Spirit (regio Amstelveen) coacht in communiceren en intimiteit herstellen.”

Nieuwsgierig geworden wat relatietherapie voor jullie relatie kan betekenen? Willen jullie je relatie ook een boost geven en weer gelukkig met elkaar zijn, zoals het vroeger was? Maak een afspraak voor een eerste intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt een plan gemaakt die aansluit bij jouw behoefte en die van je partner.