Relatietherapie Amsterdam

Relatietherapie Amsterdam

Contact opnemen

Kent jullie relatie op het moment een dip? Of merk je dat jullie relatie niet meer is wat het voorheen was? Wacht dan niet langer en onderneem direct actie! Een relatie is te vergelijken met een tuin. Zonder onderhoud vraagt het veel energie om het onkruidvrij te houden.

Relatietherapie Amsterdam helpt je in de juiste richting

Vrijwel iedereen heeft veel tijd geïnvesteerd in zijn of haar relatie. Er is niemand die zomaar een relatie wilt verbreken, daar zit altijd wel een reden achter. Door middel van relatietherapie Amsterdam kunnen we er achter komen waarom jullie relatie niet meer werkt en op welke manier dit verbeterd kan worden. Veel relaties kunnen zo gecoacht worden dat er weer nieuwe wegen ontstaan. Wij zorgen dat jullie met jullie gezin weer dichter bij elkaar komen, dat jullie weer van elkaar kunnen genieten of inzicht en begrip krijgen waardoor dit niet meer kan.

Relatietherapie Amsterdam bij Good-Spirit

Wij werken met twee relatietherapeuten: Henriette Vogelaar en Qruun Schram. Wij zijn twee ervaren specialisten op gebied van relatietherapie. Wij helpen jullie bij het herkennen van problemen. Wij geven persoonlijke en gepaste adviezen en laten je inzien wat in jullie situatie wel werkt en wat niet. Daarnaast geven we handvatten mee hoe jullie in de toekomst weer van elkaar kunnen genieten! Beter kunnen communiceren en wellicht meer intimiteit kunnen hebben.

Wanneer jullie met verliefdheid zijn begonnen en er niet teveel schade is kan er veel van de oorsprong worden hersteld!

Maak een afspraak voor een intakegesprek voor relatietherapie Amsterdam

“Relatietherapie Good Spirit (regio Amsterdam) coacht in communiceren en intimiteit herstellen.”

Benieuwd naar wat relatietherapie voor jullie relatie kan betekenen? Willen jullie je relatie ook een boost geven en weer gelukkig met elkaar zijn, zoals het vroeger was? Maak een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt een plan gemaakt die goed aansluit op de persoonlijke behoeften van u en van uw partner!