Relatietherapie Baarn

Relatietherapie Baarn

Contact opnemen

Zit je relatie in een dip? Of begint het in een dip te raken?

Wacht niet langer en onderneem gelijk actie! Good-Spirit is de relatietherapeut in de regio Baarn.

Iedereen heeft een droom die hij of zij na streeft. Dat kan zijn een gezin stichten, veel geld verdienen, werk waar de aanwezige talenten ten volle benut worden of zinvol in de wereld staan. Tegelijkertijd zoeken we naar gewoontes en vaste patronen om vorm te geven aan ons leven. Bij patronen kun je denken aan de manier waarop partners met elkaar omgaan, hoe je elkaar ruimte geeft, wat je samen doet en hoe je bijvoorbeeld vader en moeder wilt zijn. Zolang die patronen en gewoontes van waarde blijven en het geen sleur worden, is er sprake van een warme, inspirerende Relatie.

Het blijkt echter steeds weer dat als we ons beperkt voelen door onze partner, meer kritiek krijgen dan complimenten krijgen of verwijten en saaiheid de boventoon gaan voeren, we elkaar niet meer (aan) willen raken. We doen niet echt meer wat we willen doen (veel mannen) of we voelen ons te weinig gezien (veel vrouwen). Een weekendje Antwerpen doorbreekt dan weliswaar de sleur, maar intimiteit of de zoek naar de meerwaarde van de relatie komt dan vaak toch niet aan bod. Het blijkt nog steeds ongelooflijk moeilijk te zijn, om eigen patronen te herkennen en bij te sturen als je er onderdeel van bent. Vandaar dat het zoveel inzicht geeft om je relatie eens te laten spiegelen en coachen.

Bij ‘Good-Spirit ’t Gooi’ (regio Baarn) krijg je inzicht in oude patronen die in het verleden misschien werkten maar nu alleen maar verwijdering teweegbrengen. Tevens krijg je inzichten en adviezen over welke patronen wel kunnen werken in jullie specifieke situatie.

Good Spirit 't Gooi, is een Relatie therapie praktijk (regio Amsterdam) waar u samen terecht kunt voor het oplossen van jullie relatieproblemen.

Relatietherapiepraktijk Good-Spirit ( regio Amsterdam ) heeft al jarenlange ervaring met het begeleiden van (echt)paren en gezinnen. Zij doen dat op een manier waarbij je een goede reflectie van jezelf ziet. Waarbij vooral de wisselwerking tussen partners staat centraal, de therapeuten laten het effect van handelen en de manier van praten zien. Waarnodig worden ook de gevolgen benoemd en adviezen gegeven. Wacht niet langer en kijk wat wij voor je (jullie) kunnen betekenen.

Intake gesprek.

Tijdens het intake gesprek wordt een plan gemaakt die aansluit bij uw behoefte. Maak een afspraak om jullie situatie door te spreken.

Relatietherapie Braan, Good Spirit coacht in communiceren en intimiteit herstellen.