Relatietherapie Blaricum

Relatietherapie Blaricum

Contact opnemen

Loopt jullie liefdesverhouding stroef?

Het blijven steken in een relatie is het teken dat er actie moet worden ondernomen, de relatie is aan verandering toe. Als er geen actie wordt ondernomen, stijgen de problemen boven de liefde uit.

Enkele punten dat een relatie vastloopt

 • Meerdere malen het gevoel hebben dat je afgewezen wordt of eenzaam voelt
 • conversaties hebben geen vooruitgang, frustratie is wat overblijft
 • Er wordt niet meer toegegeven terwijl je weet dat de ander gelijk heeft
 • gesprekken over een situatie missen humor, saamhorigheid of warmte
 • Er is vaak niets meer ‘samen’

Onvervulde dromen bouwen een fundament van een oneindig probleem. Eerst het verschil zien wat partners belangrijk vinden voordat aan een antwoord gedacht moet worden.

Tijdens de relatietherapie gaan we elke keer op zoek naar poorten van de relatie die het realistisch denken en onderlinge betrokkenheid kunnen verstevigen, als allebei de partners er voor kiezen om door te gaan.of begrip en inzicht verkrijgen waardoor de relatie niet meer werkt.

Jullie gaan samen op zoek naar:

 • Wie je partner echt is, wat laat hij of zij al een poos niet meer zien
 • Wat maakt het lastig of juist makkelijk om je gevoel uit te spreken
 • Het evenwicht vinden tussen geven en nemen
 • De mate van invloed hebben op elkaar, bijstaan en afremmen
 • Welke positieve punten van beide partners in te zetten zijn om problemen op te lossen
 • Wat vind je belangrijk als gezin, hoe willen jullie in het leven staan naar je omgeving

  Blijf aandacht besteden aan onoplosbare conflicten. Partners die prioriteiten stellen aan hun relatie, hebben vaak een betere band dan partners die minder verwachten.

In meer dan 80% van de situaties is het de vrouw die aandacht vraagt voor moeizame kwesties, terwijl de man discussie erover probeert te vermijden. Dat is niet typerend voor een vastlopende relatie, het komt ook voor in de meeste goedlopende relaties.

Liefde is de grootste en krachtigste energiebron waaruit we als mens kunnen putten. In elk persoon schuilt een levens- en liefdeskunstenaar. Liefde is het enigste kracht dat voordurend profijt geeft en wij zijn het vermogen die de koers van dit aandeel bepalen. Dat doe je niet door te bezuinigen of te verspillen, maar wel door jouw energie voor je te laten werken en met minder energie meer 'voor elkaar' te krijgen.

Good Spirit 't Blaricum, is een relatietherapiepraktijk in  Blaricum waar u samen terecht kunt.

Relatietherapiepraktijk Good-Spirit ( Blaricum ) heeft jaren kennis met het ondersteunen van partners en gezinnen. Zij doen dat op een manier waarbij een spiegel voorgehouden wordt. Waarbij vooral de wisselwerking tussen partners staat centraal, de therapeuten laten de uitwerking van handelen en de manier van praten zien. Waar nodig is worden ook de gevolgen benoemd en handvatten gegeven.

Intake gesprek.

gedurende het intake gesprek wordt een plan van aanpak gemaakt die past bij uw verlangens. Maak een afspraak om de situatie door te spreken.

Relatietherapie praktijk Good Spirit
( Blaricum) coacht in communiceren en intimiteit en begrip herstellen.