Relatietherapie Ede

Relatietherapie Ede

Contact opnemen

Uw relatie loopt niet lekker? Relatietherapie van Good-Spirit is dé oplossing!

Uw relatie loopt al een tijdje niet lekker en u heeft het gevoel dat u op deze manier niet meer verder kunt? Dan wordt het tijd dat uw relatie nieuw leven krijgt. Wil jij je relatie herstellen of naar een hoger niveau brengen? Onderneem dan direct actie en voorkom dat de problemen de liefde overtreffen.

Voorbeelden op een rij waar mee wij u kunnen helpen:

 • Er is vaak niets meer ‘samen’
 • Er wordt niet meer toegegeven terwijl je weet dat de ander gelijk heeft
 • Gesprekken hebben vaak geen vooruitgang, frustratie is wat overblijft
 • Het gevoel hebben dat je afgewezen wordt
  Gesprekken over een situatie missen humor,
 • saamhorigheid of warmte

Onvervulde dromen bouwen een fundament van een oneindig probleem. Eerst het verschil zien wat partners belangrijk vinden voordat aan een antwoord gedacht moet worden.

Relatie therapie Ede van Good-Spirit zorgt dat wegen bewandeld worden die het nadenken en onderling betrokken zijn kan versterken. Wij gaan telkens op zoek naar de beste manier voor beide partners om weer tot een harmonieuze relatie te komen. De voorwaarde: beide partners hebben de beslissing gemaakt om met elkaar door te gaan.

Beide partners gaan op zoek naar:

 • Het evenwicht vinden tussen geven en nemen
 • Wie je partner echt is, wat laat hij of zij al een poos niet meer zien
 • Wat maakt het moeilijk of juist gemakkelijk om je gevoel uit te spreken
 • De mate van invloed hebben op elkaar, bijstaan en afremmen
 • Wat vind je belangrijk als gezin, hoe willen jullie in het leven staan naar je omgeving
 • Welke positieve punten van beide partners in te zetten zijn om problemen op te lossen

Blijf ook inzetten aan onoplosbare conflicten. Partners die prioriteiten stellen aan hun relatie, hebben vaak een betere band dan partners die minder verwachten.

In meer dan 80% van de situaties is het de vrouw die aandacht vraagt voor moeizame kwesties, terwijl de man de discussie erover probeert te vermijden. Dat is niet typerend voor een vastlopende relatie, het komt ook voor in de meeste goedlopende relaties.

Elk persoon haalt de meeste energie en kracht uit een relatie. In elk persoon schuilt een levens- en liefdeskunstenaar. Liefde is de enige kracht dat telkens profijt geeft aan een persoon. Wij zijn het vermogen die de koers van dit aandeel bepalen. Hierin bezuinig of verspil je het niet, maar je zorgt dat je jouw energie voor je laat werken en probeert om met minder energie meer 'vóór elkaar' te krijgen. Zo ontwikkel je de levenskunstenaar die in elk persoon zit.

Good Spirit is dé relatietherapiepraktijk in de regio Ede, waar u en uw partner de Relatie weer kunnen herstellen.

Relatietherapiepraktijk Good-Spirit (vlakbij Ede) heeft tientalle jaren ervaring opgedaan in het ondersteunen van partners en gezinnen. Voortdurend staat de wisselwerking tussen partners centraal. De therapeuten laten zo zien op welke wijze er gehandeld en gepraat wordt tussen beide partners.

Intakegesprek

Gedurende het intakegesprek wordt een plan van aanpak gemaakt die past bij uw (jullie) situatie. Neem direct contact met ons op.

Relatietherapie praktijk Good Spirit (Ede) coacht in communiceren en intimiteit herstellen.