Relatietherapie Houten

Relatietherapie Houten

Contact opnemen

Uw relatie loopt niet lekker?

Uw relatie loopt al een tijdje niet lekker en kent u het gevoel dat u niet meer verder kunt? Dan wordt het tijd dat uw relatie een nieuwe boost krijgt. Wil jij je Relatie naar een hoger niveau tillen? Onderneem dan direct wat en voorkom dat de problemen de liefde overtreffen.

Enkele voorbeelden op een rij:

 • Er wordt niet meer toegegeven terwijl je weet dat de ander gelijk heeft
 • Gesprekken hebben vaak geen vooruitgang, frustratie is wat overblijft
 • Regelmatig het gevoel hebben dat je afgewezen wordt
 • Gesprekken over een situatie missen humor, saamhorigheid of warmte
 • Er is vaak niets meer ‘samen’

Onvervulde dromen bouwen een fundament van een oneindig probleem. Eerst het verschil zien wat partners belangrijk vinden voordat aan een antwoord gedacht moet worden.

Relatie therapie Houten zorgt dat wegen bewandeld worden die het nadenken en onderling betrokken zijn kan versterken. Wij gaan telkens op zoek naar de beste manier. De voorwaarde: beide partners hebben de beslissing gemaakt om met elkaar door te gaan.

Beide partners gaan op zoek naar:

 • Wie je partner echt is, wat laat hij of zij al een poos niet meer zien
 • Wat maakt het moeilijk of juist gemakkelijk om je gevoel uit te spreken
 • Het evenwicht vinden tussen geven en nemen
 • De mate van invloed hebben op elkaar, bijstaan en afremmen
 • Welke positieve punten van beide partners in te zetten zijn om problemen op te lossen
 • Wat vind je belangrijk als gezin, hoe willen jullie in het leven staan naar je omgeving

Blijf ook inzetten aan onoplosbare conflicten. Partners die prioriteiten stellen aan hun relatie, hebben vaak een betere band dan partners die minder verwachten.

In meer dan 80% van de situaties is het de vrouw die aandacht vraagt voor moeizame kwesties, terwijl de man discussie erover probeert te vermijden. Dat is niet typerend voor een vastlopende relatie, het komt ook voor in de meeste goedlopende relaties.

Elk persoon haalt de meeste energie en kracht uit een relatie. In elk persoon schuilt een levens- en liefdeskunstenaar. Liefde is de enige kracht dat telkens profijt geeft aan een persoon. Wij zijn het vermogen die de koers van dit aandeel bepalen. Hierin bezuinig of verspil je het niet, maar wel door jouw energie voor je te laten werken en met minder energie meer 'vóór elkaar' te krijgen. Zo ontwikkel je de levenskunstenaar die in elk persoon zit.

Good Spirit is een relatietherapiepraktijk in de regio Houten, waar u en uw partner terecht kunnen.

Relatietherapiepraktijk Good-Spirit (vlakbij Houten) heeft tientalle jaren ervaring opgedaan in het ondersteunen van partners en gezinnen. Op deze wijze wordt bij elk persoon een spiegel voorgehouden. Voortdurend staat de wisselwerking tussen partners centraal. De therapeuten laten zo zien op welke wijze er gehandeld en gepraat wordt tussen beide partners.

Intakegesprek

gedrurende het intakegesprek wordt een plan van aanpak gemaakt die past bij uw verlangens. Maak een afspraak om de situatie door te spreken.

Relatietherapie praktijk Good Spirit (Houten) coacht in communiceren en intimiteit herstellen.