Relatietherapie Laren

Relatietherapie Laren

Contact opnemen

Het kost niet veel moeite om hulp te zoeken om je relatienieuw leven in te laten blazen, het is een gemiste kans om dit niet te doen.

Veel voorkomende relatietwisten

Stress

Als vrouwen gestrest zijn is vaak de balans in huis zoek, mannen zijn het meest gestrest als het op het werk niet goed gaat. Beide stressituaties hebben echter weerslag op de relatie. Kunst is om die stress te delen en er samen mee om te leren gaan, bijvoorbeeld door wensen uit te spreken in plaats van verwijten te maken.

Geld

Bij geld gaat het in een relatie om het vinden van een evenwicht tussen de vrijheid en mogelijkheden die geld biedt en de veiligheid en vertrouwen waar het ook voor staat. We zien in iedere relatie dat hier verschillende accenten gelegd worden. Hoe communiceer je hier op een waardevolle manier over? Zijn er parallellen in het omgaan met geld en met mensen?

Seks

Elkaar wezenlijk waarderen en accepteren is een belangrijke stelregel als het om seksualiteit gaat. Een belangrijk kenmerk van paren met een goed seksleven is dat ze vrijen zien als een uiting van intimiteit waarbij verschillen in behoeften of verlangens gerespecteerd worden.
Met een aantal begeleidingsgesprekken komen vaak de onderliggende gevoelens en overtuigingen naar boven die echte intimiteit in de weg kunnen staan.
De bepalende factor of vrouwen tevreden zijn met de seksuele, romantische en hartstochtelijke aspecten van hun relatie is in 70% van de gevallen de kwaliteit van de vriendschap en intimiteit met hun partner. 70% van de mannen vindt de kwaliteit van de rust en vrede met hun partner de bepalende factor. Voor beide wordt vriendschap als basis genoemd.

Huishoudelijk werk

Hier gaat het vaak om een gevoel creëren van eerlijk delen en je samen een team voelen.

Good Spirit 't Gooi, is een relatietherapie praktijk in de regio Laren waar u samen terecht kunt om uw relatieproblemen op te lossen, of inzicht in de situatie te krijgen.

Relatietherapiepraktijk Good Spirit ( regio Laren ) heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van (echt)paren en gezinnen. Zij doen dat op een manier waarbij een spiegel voorgehouden wordt. Waarbij vooral de wisselwerking tussen partners staat centraal, de therapeuten laten het effect van handelen en de manier van praten zien. Waarnodig worden ook de gevolgen benoemd en adviezen gegeven.

Intake gesprek.

Tijdens het intake gesprek wordt een plan gemaakt die aansluit bij uw behoefte. Maak een afspraak om de situatie door te spreken.

Relatietherapie praktijk Good Spirit
( Laren ) coacht in communiceren en intimiteit herstellen.