Relatietherapie Lelystad

Relatietherapie Lelystad

Contact opnemen

Uw relatie loopt niet lekker?

Uw relatie loopt al een tijdje niet lekker en u heeft het gevoel dat u op deze manier niet meer verder kunt? Dan wordt het tijd dat uw Relatie een nieuwe boost krijgt. Wil jij je relatie naar een hoger niveau tillen? Onderneem dan direct wat en voorkom dat de problemen de liefde overtreffen.

Enkele voorbeelden op een rij:

 • Het gevoel hebben dat je afgewezen wordt
 • Gesprekken hebben vaak geen vooruitgang, frustratie is wat overblijft
 • Er wordt niet meer toegegeven terwijl je weet dat de ander gelijk heeft
 • Gesprekken over een situatie missen humor, saamhorigheid of warmte
 • Er is vaak niets meer ‘samen’

Onvervulde dromen bouwen een fundament van een oneindig probleem. Eerst het verschil zien wat partners belangrijk vinden voordat aan een antwoord gedacht moet worden.

Relatietherapie Lelystad zorgt dat wegen bewandeld worden die het nadenken en onderling betrokken zijn kan versterken. Wij gaan telkens op zoek naar de beste manier voor beide partners om weer tot een harmonieuze relatie te komen. De voorwaarde: beide partners hebben de beslissing gemaakt om met elkaar door te gaan.

Beide partners gaan op zoek naar:

 • Wie je partner echt is, wat laat hij of zij al een poos niet meer zien
 • Wat maakt het moeilijk of juist gemakkelijk om je gevoel uit te spreken
 • Het evenwicht vinden tussen geven en nemen
 • De mate van invloed hebben op elkaar, bijstaan en afremmen
 • Welke positieve punten van beide partners in te zetten zijn om problemen op te lossen
 • Wat vind je belangrijk als gezin, hoe willen jullie in het leven staan naar je omgeving

Blijf ook inzetten aan onoplosbare conflicten. Partners die prioriteiten stellen aan hun relatie, hebben vaak een betere band dan partners die minder verwachten.

In meer dan 80% van de situaties is het de vrouw die aandacht vraagt voor moeizame kwesties, terwijl de man discussie erover probeert te vermijden. Dat is niet typerend voor een vastlopende relatie, het komt ook voor in de meeste goedlopende relaties.

Elk persoon haalt de meeste energie en kracht uit een relatie. In elk persoon schuilt een levens- en liefdeskunstenaar. Liefde is de enige kracht dat telkens profijt geeft aan een persoon. Wij zijn het vermogen die de koers van dit aandeel bepalen. Hierin bezuinig of verspil je het niet, maar je zorgt dat je jouw energie voor je laat werken en probeert om met minder energie meer 'voor elkaar' te krijgen. Zo ontwikkel je de levenskunstenaar die in elk persoon zit.

Good Spirit is een relatietherapiepraktijk in de regio Lelystad, waar u en uw partner terecht kunnen.

Relatietherapiepraktijk Good-Spirit (vlakbij Lelystad) heeft tientalle jaren ervaring opgedaan in het ondersteunen van partners en gezinnen. Voortdurend staat de wisselwerking tussen partners centraal. De therapeuten laten zo zien op welke wijze er gehandeld en gepraat wordt tussen beide partners.

Intakegesprek

Gedurende het intakegesprek wordt een plan van aanpak gemaakt die past bij uw situatie. Neem direct contact met ons op.

Relatie therapie praktijk Good Spirit (Lelystad) coacht in communiceren en intimiteit herstellen.