Relatietherapie Maarssen

Relatietherapie Maarssen

Contact opnemen

Loopt jullie liefdesverhouding niet naar wens?

Heeft u het gevoel dat u blijft steken in uw relatie? Het blijven steken in een relatie is het teken dat er maatregelen moet worden ondernomen. De relatie is toe aan een andere wending. Patronen die niet werken zullen doorbroken moeten worden en patronen die wel werken verder uitgediept. Als er geen maatregelen worden ondernomen, stijgen de problemen vaak boven de liefde uit.

Een opsomming van dat een relatie stuk loopt

 • Vaker het gevoel hebben dat je afgewezen wordt
 • Gesprekken hebben geen vooruitgang, frustratie is wat overblijft
 • Er wordt niet meer toegegeven terwijl je weet dat de ander gelijk heeft
 • gesprekken over een situatie missen humor, saamhorigheid of warmte
 • Er is vaak niets meer ‘samen’

Onvervulde dromen bouwen een fundament van een oneindig probleem. Eerst het verschil zien wat partners belangrijk vinden voordat aan een antwoord gedacht moet worden.

Gedurende de relatietherapie in regio Maarssen gaan we telkens op zoek naar opening van de relatie die het realistisch denken en onderlinge betrokkenheid kunnen versterken, als allebei de partners er voor kiezen om verder te gaan. of als je inzicht en begrip wilt, waarom de relatie niet meer door kan gaan.

Samen gaan jullie op zoek naar:

 • Wie je partner echt is, wat laat hij of zij al een poos niet meer zien
 • Wat maakt het lastig of juist makkelijk om je gevoel uit te spreken
 • Het evenwicht vinden tussen geven en nemen
 • De mate van invloed hebben op elkaar, bijstaan en afremmen
 • Welke positieve punten van beide partners in te zetten zijn om problemen op te lossen
 • Wat vind je belangrijk als gezin, hoe willen jullie in het leven staan naar je omgeving

Blijf ook werken aan onoplosbare conflicten. Partners die prioriteiten stellen aan hun relatie, hebben vaak een betere band dan partners die minder verwachten.

In meer dan 80% van de situaties is het de vrouw die aandacht vraagt voor moeizame kwesties, terwijl de man discussie erover probeert te vermijden. Dat is niet typerend voor een vastlopende relatie, het komt ook voor in de meeste goedlopende relaties.

Liefde is bijzonder aangezien de mens hier de meeste kracht en energie uit haalt. In elk persoon schuilt een levens- en liefdeskunstenaar. Liefde is de enige kracht dat alsmaar profijt geeft en wij zijn het vermogen die de koers van dit aandeel bepalen. Dat gebeurd niet door te bezuinigen of te verspillen, maar wel door jouw energie voor je te laten werken en met minder energie meer 'voor elkaar' te krijgen.

Good Spirit Maarssen, is een relatietherapiepraktijk in de regio van Maarssen waar partners terecht kunnen.

Relatietherapiepraktijk Good-Spirit ( nabij Maarssen ) heeft tientalle jaren aan kennis en is proffesioneel in het ondersteunen van partners en gezinnen. Good-Spirit doet dit op een wijze waarbij een spiegel voorgehouden wordt. Hierbij staat vooral de wisselwerking tussen partners centraal. De therapeuten laten de uitwerking van handelen en de manier waarop partners tegen elkaar praten zien. Als het nodig is wordt ook de gevolgen benoemd en handvatten gegeven.

Intake gesprek.

gedurende het intake gesprek wordt een plan van aanpak gemaakt die past bij uw verlangens. Maak een afspraak om de situatie door te spreken.

Relatietherapie praktijk Good Spirit
(Maarssen) coacht in communiceren en intimiteit herstellen.