Relatietherapie Nieuwegein

Relatietherapie Nieuwegein

Contact opnemen

Uw relatie loopt niet lekker?

Uw relatie loopt al tijden niet goed en u heeft het gevoel dat u vast loopt. Dan heeft uw relatie een nieuwe boost nodig. Onderneem dan direct actie om je relatie naar een hoger niveau te tillen. Als er niets wordt ondernomen dan, stijgen de problemen boven de liefde uit.

Enkele voorbeelden op een rij:

 • Regelmatig het gevoel hebben dat je afgewezen wordt
 • Gesprekken hebben vaak geen vooruitgang, frustratie is wat overblijft
 • Er wordt niet meer toegegeven terwijl je weet dat de ander gelijk heeft
 • gesprekken over een situatie missen humor, saamhorigheid of warmte
 • Er is vaak niets meer ‘samen’

Onvervulde dromen bouwen een fundament van een oneindig probleem. Eerst het verschil zien wat partners belangrijk vinden voordat aan een antwoord gedacht moet worden.

Tijdens het volgen van de relatietherapie in omgeving Nieuwegein, gaan wij telkens op zoek naar wegen van de relatie die het realistischl nadenken en onderlinge betrokkenheid kunnen versterken. Dat houd wel in dat beide partners de beslissing hebben gemaakt om door te gaan.

Beide partners gaan op zoek naar:

 • Wie je partner echt is, wat laat hij of zij al een poos niet meer zien
 • Wat maakt het moeilijk of juist gemakkelijk om je gevoel uit te spreken
 • Het evenwicht vinden tussen geven en nemen
 • Wat vind je belangrijk als gezin, hoe willen jullie in het leven staan naar je omgeving
 • Welke positieve punten van beide partners in te zetten zijn om problemen op te lossen
 • De mate van invloed hebben op elkaar, bijstaan en afremmen

Blijf ook inzetten aan onoplosbare conflicten. Partners die prioriteiten stellen aan hun relatie, hebben vaak een betere band dan partners die minder verwachten.

In meer dan 80% van de situaties is het de vrouw die aandacht vraagt voor moeizame kwesties, terwijl de man discussie erover probeert te vermijden. Dat is niet typerend voor een vastlopende Relatie, het komt ook voor in de meeste goedlopende relaties.

Elk persoon houd de meeste energie en kracht uit een relatie. In elk persoon schuilt een levens- en liefdeskunstenaar. Liefde is de enige kracht dat telkens profijt geeft aan een persoon. Wij zijn het vermogen die de koers van dit aandeel bepalen. Hierin bezuinig of verspil je het niet, maar wel door jouw energie voor je te laten werken en met minder energie meer 'voor elkaar' te krijgen. Zo ontwikkel je de levenskunstenaar die in elk persoon zit.

Good Spirit Nieuwegein, is een relatietherapiepraktijk in de regio van Nieuwegein, waar u en uw partner terecht kunnen.

Relatietherapiepraktijk Good-Spirit ( Vlakbij Nieuwegein ) heeft tientalle jaren ervaring opgedaan in het ondersteunen van partners en gezinnen. Op deze wijze wordt bij elk persoon een spiegel voorgehouden. Voortdurend staat de wisselwerking tussen partners centraal. De therapeuten laten zo zien op welke wijze er gehandeld en gepraat wordt tussen beide partners.

Intake gesprek.

gedrurende het intake gesprek wordt een plan van aanpak gemaakt die past bij uw verlangens. Maak een afspraak om de situatie door te spreken.

Relatie therapie praktijk Good Spirit
(Nieuwegein) coacht in communiceren en intimiteit herstellen.