Relatietherapie Soest

Relatietherapie Soest

Contact opnemen

Uw relatie loopt niet soepel?

Uw relatie loopt niet lekker en blijft op een bepaald punt steken. Uw relatie is toe aan een nieuw inzicht. Onderneem daarom actie om je relatie weer naar naar een hoger niveau te tillen en wacht niet langer! Als er geen actie ondernomen wordt, dan stijgen de problemen boven de liefde uit.

Een aantal situaties:

 • Met regelmatig het gevoel hebben dat je afgewezen wordt
 • Gesprekken hebben vaak geen vooruitgang, frustratie is wat overblijft
 • Er wordt niet meer toegegeven terwijl je weet dat de ander gelijk heeft
 • gesprekken over een situatie missen humor, saamhorigheid of warmte
 • Er is vaak niets meer ‘samen’

Onvervulde dromen bouwen een fundament van een oneindig probleem. Eerst het verschil zien wat partners belangrijk vinden voordat aan een antwoord gedacht moet worden.

Tijdens het volgen van de relatietherapie in omgeving Soest, gaan wij voortdurend op zoek naar wegen van de relatie die het realistisch denken en onderlinge betrokkenheid kunnen versterken. Dat betekent wel dat beide partners de keuze hebben gemaakt om doorr te gaan.

Beide partners gaan op zoek naar:

 • Wie je partner echt is, wat laat hij of zij al een poos niet meer zien
 • Wat maakt het moeilijk of juist gemakkelijk om je gevoel uit te spreken
 • Het evenwicht vinden tussen geven en nemen
 • De mate van invloed hebben op elkaar, bijstaan en afremmen
 • Welke positieve punten van beide partners in te zetten zijn om problemen op te lossen
 • Wat vind je belangrijk als gezin, hoe willen jullie in het leven staan naar je omgeving

Blijf ook inzetten aan onoplosbare conflicten. Partners die prioriteiten stellen aan hun Relatie , hebben vaak een betere band dan partners die minder verwachten.

In meer dan 80% van de situaties is het de vrouw die aandacht vraagt voor moeizame kwesties, terwijl de man discussie erover probeert te vermijden. Dat is niet typerend voor een vastlopende relatie, het komt ook voor in de meeste goedlopende relaties.

Elk mens haalt de meeste energie en kracht uit een relatie. In elk persoon schuilt een levens- en liefdeskunstenaar. Liefde is de enige kracht dat voortdurend profijt geeft aan een mens. Wij zijn het vermogen die de koers van dit aandeel bepalen. Hierin bezuinig of verspil je het niet, maar wel door jouw energie voor je te laten werken en met minder energie meer 'voor elkaar' te krijgen. Zo ontwikkel je de levenskunstenaar die in elk persoon zit.

Good Spirit Soest, is een relatietherapiepraktijk in de regio van Soest, waar u en uw partner terecht kunnen.

Relatietherapiepraktijk Good-Spirit ( Vlakbij Soest ) heeft jaren lang ervaring in het ondersteunen van partners zowel als gezinnen. Op deze manier wordt bij elk persoon een spiegel voorgehouden. De wisselwerking tussen partners staat centraal. De therapeuten laten zo zien op welke wijze er gehandeld en gepraat wordt tussen beide partners.

Intake gesprek.

gedrurende het intake gesprek wordt een plan van aanpak gemaakt die past bij uw verlangens. Maak een afspraak om de situatie door te spreken.

Relatie therapie praktijk Good Spirit
(Soest) coacht in communiceren en intimiteit herstellen.