Relatietherapie vakantie?

Relatietherapie vakantie?

Contact opnemen
Wij hebben ons gespecialiseerd in het verzorgen van een
Intensief relatieweekend
(3 dagen)
Intensieve relatietherapie met 2 relatietherapeuten m/v.
Je relatie een nieuwe boost geven tijdens een intensieve 3 daagse of relatieweekend in een schitterende omgeving in ‘t Gooi.

In een geheel verzorgd relatieweekend in een luxe hotel krijg je antwoord op de volgende vragen:

 • Hoe communiceren we over wezenlijke zaken?
 • Welke werkelijke verlangens (intimiteit) heb ik en de ander t.a.v. onze relatie?
 • We twijfelen of wij door kunnen samen en willen dat uitzoeken.
 • We hebben besloten uit elkaar te gaan en willen heel goed begrijpen waar dat door gekomen is. Of één van ons heeft behoefte aan begrip om verder te kunnen.
 • We willen uit elkaar, maar zijn verantwoording verschuldigd aan onze kinderen. Hoe communiceren wij hierover? Hoe gaat het verder met het gezin?
 • Wie ben ik, wie is de ander en wie zijn wij samen?
 • Wat kunnen wij halen uit onze relatie?
 • Welke patronen zijn er ontwikkeld in de relatie?
 • Hoe geven we onze relatie een nieuwe impuls?
 • Hoe zorgen wij samen, voor wat we ieder belangrijk vinden?

Drie dagen lang verblijft u in een prachtig hotel waar u kunt genieten van alle luxe. U krijgt iedere dag intensieve relatietherapie bij twee ervaren relatietherapeuten, man en vrouw, met verwerkingsopdrachten en activiteiten om een nieuwe start in uw relatie te maken, of begrip en inzicht in uw situatie te krijgen.

Therapeutische opdrachten tijdens de Relatietherapie vakantie.

In de drie daagse of het weekend wordt tijdens de vrije uren de mogelijk gegeven voor ontspanning en om tussentijds met opdrachten te werken. Deze opdrachten worden zowel middels testen, informatie als mondelinge opdrachten aangereikt. Wij reageren op de situatie ter plekke en hebben daarom ook geen standaard opdrachten. Vanuit de ontstane individuele inzichten, wordt de intimiteit verbeterd. Ook vindt er verheldering plaats: waarom deze keuzes gemaakt zijn. Deze wijze van relatietherapie biedt verrassend snel duidelijkheid in elke relatie relatie. Deze nieuwe ervaringen vormen de basis om thuis verder aan de slag te gaan en ze met nieuwe energie en inzicht te blijven toepassen.

De kracht van 3 dagen achter elkaar therapie blijkt patroon doorbrekend te zijn en brengt inzicht en begrip tot stand. Het grote verschil tussen iets begrijpen en iets leren, is dat je begrijpen niet meer vergeet!

Wederzijdse verlangens

Sluimerende gevoelens van onbehagen, verliefdheid op iemand anders, wederzijdse irritaties, eenzaamheid, ingesleten patronen en onbegrip kunnen in een bepaalde fase naar voren komen. Hoog tijd om pas op de plaats te maken en in een korte tijd wat intensiever stil te staan bij elkaar. Redenen om een intensief relatieweekend te doen zijn onder anderen:

 • Ik verlang naar meer voldoening en erkenning van mijn partner.
 • We zitten vast in oude, onbevredigende patronen. Wat kunnen we daaraan doen?
 • De intimiteit tussen ons laat te wensen over.
 • Ik denk er aan om apart te gaan wonen?
 • Ons gezinsleven is niet goed/gezellig meer. Hoe kunnen we dat veranderen?
 • Zo wil ik niet oud worden.
 • Er moet snel wat gebeuren, want ik voel niets meer.
 • We zitten in een andere levensfase, onze gezins-samenstelling is veranderd, hoe verdiepen wij ons?
  Er is een derde in het spel (geweest) hoe gaan wij hier mee om?
  Hoe gaan we op een goede manier uit elkaar?
  Onze relatie moet van een zes naar een acht.
  We hebben kinderen en relatieproblemen, hoe gaan wij hier mee om?

Spiegelmethode

U krijgt snel en doelgericht, helderheid over wat wel en niet bevredigend is in uw relatie. We doen dit met een mannelijke en vrouwelijke relatietherapeut. Het accent ligt hierbij op het gebied tussen de partners. Door te spiegelen wordt erg snel zichtbaar waar de wederzijdse wensen onduidelijk zijn, ingesleten patronen, of wat maakt dat er nog weinig intimiteit is, maar ook waar de liefde stopt en de angst en/of verwijten beginnen.

Begeleiding en informatie

Henriette Vogelaar en Qruun Schram zijn gespecialiseerd in relatietherapie.

Het arrangement

Verblijf in een luxe hotel van vrijdagmiddag 12.00 uur, te beginnen met een lunch en 's avonds een 3 gangen diner, zaterdag ontbijt, lunch en een 5 gangendiner en zondag ontbijt. Alles is inclusief koffie/thee en huiswijn, de kamer is beschikbaar tot zondagmiddag 14.00 uur. Op verzoek ook doordeweeks.

Therapiesessies, 4 x met twee therapeuten, man en vrouw

Therapeutische opdrachten /activiteiten en naslagmateriaal

Nazorg via e-mail en telefoon

Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend telefonisch gesprek. We proberen samen helder te krijgen wat uw vraag is en leggen uit hoe onze manier van werken is.