Relatietherapie weekend

Relatietherapie weekend

Contact opnemen
Intensief relatietherapie weekend
(3 dagen)
Intensieve relatietherpie met 2 relatietherapeuten m/v
Alleen voor jullie twee

Je relatie met een dierbare partner is verre weg dé belangrijkste kans, om te ontdekken wie je écht bent. Als een partner niet meer de liefste voor je is, wordt het tijd voor bezinning.

Je relatie een nieuwe impuls geven tijdens een intensieve 3 daagse of relatieweekend in een schitterende omgeving in ‘t Gooi.

In een geheel verzorgd relatietherapie weekend in een luxe hotel krijg je antwoord op de volgende vragen:

  • Wie ben ik, wie is de ander en wie zijn wij samen?
  • Wat kunnen wij halen uit onze relatie?
  • Welkepatronen zijn er ontwikkeld in de relatie?
  • Hoe geven we onze relatie een nieuwe impuls?
  • Hoe zorgen wij samen, voor wat we ieder belangrijk vinden?
  • Hoe communiceren we over wezenlijke zaken?
  • Welke werkelijke verlangens (intimiteit) heb ik en de ander t.a.v. onze relatie?
  • We twijfelen of wij door kunnen samen en willen dat uitzoeken.
  • We hebben besloten uit elkaar te gaan en willen heel goed begrijpen waar dat door gekomen is. Of één van ons heeft behoefte aan begrip om verder te kunnen.
  • We willen uit elkaar, maar zijn verantwoording verschuldigd aan onze kinderen. Hoe communiceren wij hierover? Hoe gaat het verder met het gezin?

Drie dagen lang verblijft u in een prachtig hotel waar u kunt genieten van alle luxe. U krijgt iedere dag intensieve relatietherapie bij twee ervaren relatietherapeuten, man en vrouw, met verwerkingsopdrachten en activiteiten om een nieuwe start in uw relatie te maken, of begrip en inzicht te krijgen in uw situatie.

Opdrachten tijdens het relatieweekend.
In het weekend wordt tijdens de vrije uren met opdrachten gewerkt. Zowel met testen, informatie als mondelinge opdrachten worden aangereikt. Wij reageren op de situatie ter plekke en hebben dan ook geen standaard opdrachten. Vanuit de ontstane individuele inzichten, wordt de intimiteit tussen de partners duidelijk. Deze wijze van relatietherapie biedt verrassend snel duidelijkheid in iedere relatie.

De kracht van 3 dagen achter elkaar coaching blijkt patroon doorbrekend te zijn en inzicht en begrip tot stand te brengen. Het grote verschil tussen iets leren en iets begrijpen, is dat je begrijpen niet meer vergeet!

Spiegelmethode

U krijgt snel en doelgericht, helderheid over wat wel en niet bevredigend is in uw relatie. Het accent ligt hierbij op het gebied tussen de partners. Hierbij zijn de partners getuige van het uitwisselen van gedachten en gevoelens tussen de twee relatietherapeuten, hierbij laten zij de manier van communiceren zien met behulp van de ‘Spiegelmethode’. Vruchtbare elementen van de relatie worden benoemd, maar ook wat de oorzaak kan zijn van miscommunicatie of het verschil in verwachtingen tussen beide partners. Door te spiegelen wordt erg snel zichtbaar waar de wederzijdse wensen onduidelijk zijn, ingesleten patronen, of wat maakt dat er nog weinig intimiteit is, maar ook waar de liefde stopt en de angst en/of verwijten beginnen.

Begeleiding en informatie

Henriette en Qruun zijn ervaren therapeuten die al veel paren hebben weten te helpen in hun zoektocht naar elkaar binnen de relatie.

Het arrangement

Verblijf in een luxe hotel van vrijdagmiddag 12.00 uur, te beginnen met een lunch en 's avonds een 3 gangen diner, zaterdag ontbijt, lunch en een 3 gangendiner en zondag ontbijt. Alles is inclusief koffie/thee en huiswijn, de kamer is beschikbaar tot zondagmiddag 17.00 uur. Op verzoek ook doordeweeks.

Therapiesessies, 4 x 1,5 uur met twee therapeuten, man en vrouw
Therapeutische opdrachten /activiteiten en naslagmateriaal
Nazorg via e-mail
Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend telefonisch gesprek. We proberen samen helder te krijgen wat uw vraag is en leggen uit hoe onze manier van werken is.

Snelle hulp bij relatieproblemen