Relatietherapie Woerden

Relatietherapie Woerden

Contact opnemen

Loopt jullie relatie stroef?

Wacht niet langer als uw relatie niet lekker loopt en blijft steken. Onderneem dan actie om je relatie weer nieuwe energie te geven. Uw relatie is duidelijk aan verandering toe. Als er niets gebeurd stijgen de problemen boven de liefde uit.

Enkele situaties op een rij, waardoor een relatie vast kan lopen:

 • Steeds het gevoel hebben dat je afgewezen wordt of je voelt je eenzaam
 • Gesprekken hebben geen vooruitgang, frustratie is wat overblijft
 • Er wordt niet meer toegegeven terwijl je weet dat de ander gelijk heeft
 • Gesprekken over een situatie missen humor, saamhorigheid of warmte
 • Vaak is er niets meer ‘samen’

Onvervulde dromen bouwen een fundament van een oneindig probleem. Eerst het verschil zien wat partners belangrijk vinden voordat aan een antwoord gedacht moet worden.

Tijdens het volgen van de relatietherapie in omgeving Woerden, gaan we alsmaar op zoek naar wegen van de relatie die het reeel denken en onderlinge betrokkenheid kunnen verstevigen. Dat betekent wel dat beide partners de keuze hebben gemaakt om verder te gaan. of er begrip en inzicht verkregen moet worden, waardoor de relatie niet door kan gaan.

Beide partners gaan op zoek naar:

 • Wie je partner echt is, wat laat hij of zij al een poos niet meer zien
 • Het evenwicht vinden tussen geven en nemen
  Wat maakt het moeilijk of juist gemakkelijk om je gevoel uit te spreken
 • De mate van invloed hebben op elkaar, bijstaan en afremmen
 • Welke positieve punten van beide partners in te zetten zijn om problemen op te lossen
 • Wat vind je belangrijk als gezin, hoe willen jullie in het leven staan naar je omgeving

Blijf ook werken aan onoplosbare conflicten. Partners die prioriteiten stellen aan hun relatie, hebben vaak een betere band dan partners die minder verwachten.

In meer dan 80% van de situaties is het de vrouw die aandacht vraagt voor moeizame kwesties, terwijl de man discussie erover probeert te vermijden. Dat is niet typerend voor een vastlopende relatie, het komt ook voor in de meeste goedlopende relaties.

Bijna ieder mens haalt de meeste kracht en energie uit een relatie. In elk mens schuilt een levens- en liefdeskunstenaar. Liefde is de enige kracht dat voortdurend profijt geeft en wij zijn het vermogen die de koers van dit aandeel bepaald. Hierbij bezuinig of verspil je het niet, maar wel door jouw energie voor je te laten werken en met minder energie meer 'vóór elkaar' te krijgen.

Good Spirit, omgeving Woerden, is een relatietherapiepraktijk in de regio van Woerden, waar u en uw partner terecht kunnen.

Relatietherapiepraktijk Good-Spirit (vlakbij Woerden) heeft tientalle jaren ervaring op het gebied van ondersteuning van partners en gezinnen. Met deze methode wordt er een spiegel voorgehouden en staat de wisselwerking tussen beide partners centraal. De therapeuten maken zichtbaar op welke manier er gehandeld en gepraat wordt tussen beide partners. Mocht het nodig zijn, laat de therapeuten de gevolgen zien en de bijbehorende handvatten.

Intake gesprek.

Tijdens het intake gesprek wordt een plan van aanpak gemaakt die past bij uw verlangens. Maak een afspraak om de situatie door te spreken.

Relatietherapie praktijk Good Spirit (Woerden) coacht in communiceren en intimiteit herstellen.