enneagram

Enneagram

Types van het enneagram en eetgedrag - Natuurlijk! Bij Kaat

 

Mensen verschillen in de manier waarop ze het leven zien en hoe ze erop reageren. Het Enneagram deelt die verschillen in door negen verschillende persoonlijkheidstypen te beschrijven. Elke persoonlijkheid heeft een unieke structuur die bepaald wordt door hoe het individu in het leven staat. Met het invullen van deze vragenlijst heb je de eerste aanzet voor een inspirerende en plezierige zoektocht met veel inzichten en persoonlijke groei al gezet. Met de conclusie van deze test gaan we op zoek naar nieuwe inzichten en ontdekkingen die in verband staan met jouw persoonlijke leven en dat van anderen/je relaties.

Indien je de uitslag wilt ontvangen, dan zijn daar kosten aan verbonden en krijg je een inlogcode.

Maak € 75,–   over naar Vogelaar TC;    NL51INGB0007 6587 07 en mail ons.
Je ontvangt dan ook een analyse/duiding over je score en  je type en uitgebreide info.

Je kan daarna ook een individuele afspraak maken voor een preciezere typeduiding en uitgebreide uitleg voor ons normale uurtarief.

Cliënten in onze trajecten hoeven niets over te maken en krijgen een aparte factuur.

Informatie over relaties tussen typen en  type-avonden (panels) voor verdieping van je enneagramtype.   http://www.enneagramsite.nl
Op  internet /  U-tube kun je van alles vinden over de types, ook  interviews. Type dan je enneagramtype in. Handig nadat je de uitslag van ons hebt ontvangen!